КЪРМАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ.

Ръчната помпа Philips AVENT Comfort предлага максимален комфорт* и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Philips AVENT помага да удължите периода на кърмене. В резултат на това, все повече бебета имат предимството да се хранят с кърма по-дълго време.

- По-удобна позиция за изцеждане благодарение на уникалния дизайн.  За разлика от други помпи за кърма, с новата Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето.                                

- Мекият масажиращ уплътнител създава усещане за затопляне на кожата и нежно стимулира естествения поток на кърма

- Естествено оформен биберон за по-лесно хранене – В комплекта на помпата е включен биберон Natural с естествена форма, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.

Лесно използване, съхранение и пренасяне

Компактна и лека конструкция

Други предимства

  • Интуитивно сглобяване. Един поглед, за да напаснете частите
  • Лесно почистване, благодарение на малкия брой части - 6
  • Лесно използване с ръка
  • Съвместима с всички продукти за хранене Philips AVENT (шишета, неразливащи чаши, контейнери за кърма)

Помпата съдържа в комплекта: Помпа за изцеждане с уплътнител, 1 основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване, 1 Шише Philips AVENT Natural 125мл , 1 Биберон за новородено Natural 0м+,  2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба, 2 бр. нощни Подплънки за еднократна употреба; 1 запечатващ диск,  Инструкция за употреба.

Подаръчният комплект включва: Козметична чанта,  Контейнер 180ml с капак, 2 бр. силиконови протектори за зърна, 2 бр. нощни подплънки, 1 залъгалка 0m+

Съобразен с EN 14350 и директива на ЕС 2011/8/EU

За продукта: Ръчна помпа за изцеждане на кърма Comfort + комплект (подарък)